Scooter Contest

Scooter Contest

Scooter Event

 

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τρίτη 11 Απριλίου 2017 από τις 14:00
  • Τοποθεσία: Στο Skatepark Ηλιούπολης (Λ. Βουλιαγμένης & Παπαναστασίου στα πολυκλαδικά σχολεία)

 

Κατηγορίες

  • U12                 Κάτω των 12 χρονών
  • U14                 Κάτω των 14 χρονών
  • Ο14                 Πάνω από 14 χρονών

Age Groups

Διαγωνισμός

1. Κάθε αθλητής στην κάτω των 12 κατηγορία έχει στη διάθεσή του 60’’ με 90’’ να κάνει μία διαδρομή, όπου χρησιμοποιόντας το μέγιστο μέρος του skatepark, να επιδείξει τις δεξιότητές του στο Stunt Scooter. Η διαδικασία θα αναδείξει τρεις νικήτες.

2. Κατόπιν θα γίνει ένα show με άλμα εις ύψος όπου θα μπορέσουν να λάβουν μέρος όλοι, ακόμα και μή διαγωνιζόμενοι (κριτές, βετεράνοι, καλεσμένοι αναβάτες κλπ)

3. Στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την U12 κατηγορία και για την U14 με τη διαφορά ότι θα έχει τη μορφή προκριματικής φάσης η οποία θα αναδείξει 7 φιναλίστ.

4. Θα ακολουθήσει ένα show με άλμα εις μήκος όπου και πάλι θα μπορέσουν να λάβουν μέρος όλοι, ακόμα και μή διαγωνιζόμενοι (κριτές, βετεράνοι, καλεσμένοι αναβάτες κλπ)

5. Στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τις προηγούμενες κατηγορίες και για την Ο14. Και πάλι θα έχει τη μορφή προκριματικής φάσης η οποία θα αναδείξει 7 φιναλίστ.

6. Διάλειμμα με επίδειξη από καλεσμένους αναβάτες & διαγωνισμό καλύτερου κόλπου (best trick) από διαγωνιζόμενους.

7. Τελικός U14 που θα αναδείξει 3 νικητές

8. Τελικός O14 που θα αναδείξει 3 νικητές.

9. Βραβεύσεις

Αίτηση Συμμετοχής.  <-- Κατεβάστε από εδώ

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να εκτυπωθεί, να διαβαστεί προσεκτικά, να συμπληρωθεί πλήρως, να υπογραφεί από ενδιαφερόμενο και νόμιμο κηδεμόνα και να παραδοθεί στη γραμματεία του διαγωνισμού πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που ο νόμιμος κηδεμόνας δεν είναι παρών θα πρέπει να  έχει επικυρωθεί το γνήσιο της υπογραφής σε ένα Αστυνομικό Τμήμα ή ένα Κ.Ε.Π.

Να σημειωθεί ότι κανένας αναβάτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος χωρίς ελεγμένο μη αναδιπλούμενο scooter και χωρίς να φορά δεμένο κράνος που θα φέρει τα διακριτικά που θα του παραδοθούν στην γραμματεία.

 

Κατασκευαστές

Frisbee Discs